מקרר במסעדות

איך לבחור ציוד, מקררים ועיצוב לפתיחת מסעדה?

פתיחה של מסעדה חדשה מחייבת אותנו לבחור בציוד איכותי שגם יתפקד ברמה הגבוהה ביותר, וגם ישמור על החזון הדקורטיבי שאותו אנו מבקשים להשיג. החל מבחירה במקררים פנימיים ועד לשימוש בנירוסטה כחומר דומיננטי לפנים המטבח – הנה כל מה שאתם צריכים לדעת כדי לבחור בציוד הנכון ולעצב בצורה מושלמת את המסעדה שלכם.

יצירה של חדר קירור מינימליסטי

הרבה אנשים אינם יודעים זאת, אך עיצוב מסעדות פונקציונאלי מתחיל ונגמר ביצירה של פתרונות אדריכליים שעונים על הצרכים של החלל ועל הדרישות של הצוות התפעולי. בעזרת יצירה של חדר קירור מינימליסטי ושמירה על עיצוב פונקציונלי, ניתן להוסיף לכל מסעדה חדר קירור ברמה הגבוהה ביותר. כיום, ניתן לנצל את התשתית הקיימת ולבנות עליה קונסטרוקציה מכנית פשוטה שתתאים במהירות כבר לזמן ההרצה של המסעדה.

בחירה בתצוגה מרהיבה לקינוחים

בטרם ניגש לפתיחה של כל מסעדה, אנו נרצה ליצור את המראה הוויזואלי אשר מתאים לקונספט הנבחר. עבור מסעדות חלביות, מומלץ לבחור בתצוגת קינוחים מרהיבה, כזו אשר תעמיד בחזית את היכולות הגסטרונומיות של הצוות ואשר תייצר תחושה מזמינה כבר מהשנייה הראשונה. מומלץ לשים לב לאיכות הוויטרינה, לעובי של הזכוכית ולסוג התאורה, בכדי ליהנות מתצוגה מזמינה.

שימוש בנירוסטה כחומר דומיננטי

אין ספק שבשנים האחרונות הנירוסטה הפכה לאלמנט עיצובי ופונקציונלי במטבח העסקי והביתי. ברמה העיצובית ניתן לראות כיצד מקררי הנירוסטה מתכתבים עם מגוון המתכות אשר קיימות במטבח ויוצרים מונוליטיות בגזרת החומרים. גם ברמה הפונקציונלית ניתן לראות את התרומה של חיפויי הנירוסטה לתפעול המסעדה. העובדה שהיא כמעט ולא סופחת כתמים ומתמודדת בגבורה עם החום והלחות שקיימים במטבח, קנתה לה מעריצים רבים.

ריהוט ושטיחים ליצירה של תחושה מזמינה

כמעט בלתי ניתן להפריז בחשיבות הריהוט הנכון לכל מסעדה. בכל עיצוב של מסעדה אנו נבחר בריהוט שישלים את הנרטיב הקיים ויעזור לאורחים שלנו להתמסר בקלות למנות המוגשות. לפני פתיחה של כל מסעדה, כדאי לשים לב לסוג המנות אשר צפויות להיות מוגשות בה, לקהל היעד אשר אליו היא פונה ולתפיסה העיצובית של הבעלים. הבנה מוקדמת היא המפתח לעיצוב של כל מסעדה ולדרך הטובה ביותר להתכונן לרגע הפתיחה.

לסיכום, עיצוב מסעדות משלב בין יצירה של קונספט וויזואלי מרשים ובחירה בכלים הטובים ביותר בכדי לממש אותו. יצירה של מעטפת חזותית מרשימה ונכונות לבצע שינויים קלים רגע לפני הפתיחה, תאפשר לכם ליהנות ממסעדה מעוצבת בקפידה.